Șterge-ți contul Nova2
Îți poți șterge contul Nova2 (browser și aplicație mobilă) de aici sau cu butonul Șterge contul din ecranul de conectare al aplicației.
- După cererea ta, contul tău se închide imediat, iar conectarea nu mai este posibilă.
- În 24–48 de ore contul tău, toate personajele, obiectele, depozitul, apartenența la breaslă, lista de prieteni și înregistrările din piață sunt șterse definitiv. Acțiunea nu poate fi anulată.
- Înregistrările de conectare sunt păstrate, dintr-o obligație legală, pe perioada scrisă în Politica de confidențialitate, apoi sunt șterse.
- Dacă personajul tău este liderul unei bresle, trebuie mai întâi să predai conducerea sau să desființezi breasla.